Colop Printer 260 green line | Stempelfabriek.nl

Colop Printer S260/D GL

Colop Printer S260/D GL. Zelfinktende stempel voor max. 3 regels eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

34,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer S260/D GL: Uw Duurzame Datumstempel voor Prachtige Afdrukken

Binnen het domein van kantoorbenodigdheden blinkt de Colop Printer S260/D GL uit als een veelzijdige datumstempel die duurzaamheid combineert met precisie. Deze innovatieve stempel is een onmisbare metgezel voor uw dagelijkse stempelwerk.

 

Wat de Colop Printer S260/D GL zo bijzonder maakt:

Haarscherpe Afdrukken: Met de Colop Printer S260/D GL bent u altijd verzekerd van scherpe, heldere afdrukken. Of u nu datums, tekst, logo's of blokstempels wilt afdrukken, deze stempel levert consistente, hoogwaardige resultaten.

Milieuvriendelijk en CO2-Neutraal: Als onderdeel van Colop's Green Line (GL) draagt de S260/D GL bij aan een groenere planeet. Vervaardigd uit gerecycled kunststof en volledig CO2-neutraal, is deze stempel een bewuste keuze voor het milieu.

Zelf-Inktend en Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen maakt stempelen moeiteloos en nauwkeurig. Wanneer het inktkussen na intensief gebruik aan vervanging toe is, kunt u het gemakkelijk vervangen, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd.

Online Personalisatie Opties: Geef uw Colop Printer S260/D GL een persoonlijk tintje met behulp van onze intuïtieve opmaakmodule. Voeg tekst toe, voeg logo's in, of ontwerp een blokstempel met lijnen - het kan allemaal met slechts enkele muisklikken.

 

Belangrijke Specificaties in een Oogopslag:

  • Afdrukformaat: Met een afdrukformaat van 45 x 24 mm vallen uw afdrukken op en hebben ze een professionele uitstraling.
  • Middengeplaatste Datum: De datum bevindt zich in het midden van de afdruk, omringd door de tekstplaat voor een gebalanceerd ontwerp.
  • Eenvoudige Bestelprocedure: Klik simpelweg op de "ontwerp stempel" knop, en afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, ontvangt u uw stempel snel bij u thuis.

 

De Colop Printer S260/D GL is meer dan alleen een stempel; het is een betrouwbare metgezel voor al uw stempelbehoeften. Met duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak als kernwaarden, biedt deze stempel een milieuvriendelijke oplossing voor al uw stempelwerk. Bestel vandaag nog uw Colop Printer S260/D GL en ervaar de perfecte afdrukken die u verdient. Kies voor groen, kies voor de Colop Printer S260/D GL!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.