Colop eXpert 3960D

Colop eXpert 3960

Colop eXpert 3960 D. Max. 10 regels eigen tekst en/of logo plus datum. Voor intensief gebruik.

Afdrukformaat: 106 x 55mm

188,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontdek de veelzijdige Colop eXpert 3960

Uw betrouwbare zelfinktende stempel voor al uw stempelbehoeften!

De Colop eXpert 3960 staat bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels en biedt talloze mogelijkheden. Deze zelfinktende stempel is een krachtige tool die aan al uw stempelwensen voldoet. Met een afdrukformaat van maximaal 106x55mm kunt u eenvoudig gepersonaliseerde stempelafdrukken maken, ongeacht of het om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere informatie gaat.

 

Kenmerken:

  • Efficiënte en gebruiksvriendelijke bediening dankzij het zelfinktende mechanisme.
  • Vrijheid om uw eigen stempelafdrukken online te ontwerpen.
  • Duurzaam en stevig ontwerp voor langdurige prestaties.
  • Stabiele afdrukken met de datum centraal geplaatst op de tekstplaat.
  • Ingebouwd inktkussentje gaat lang mee en biedt tot wel 4.000 a 7.000 afdrukken.

 

Beschrijving: Met de Colop eXpert 3960 heeft u een betrouwbare stempel in huis die aan al uw zakelijke en persoonlijke afdrukbehoeften voldoet. Of u nu dagelijks documenten stempelt of belangrijke berichten wilt markeren, deze stempel levert altijd scherpe en duidelijke resultaten.

Personaliseer uw stempels: Met het ruime afdrukformaat heeft u alle ruimte om uw eigen stempelafdrukken te ontwerpen en aan te passen aan uw voorkeuren. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak indruk met elke afdruk.

Duurzaam en betrouwbaar: De Colop eXpert 3960 is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Met het ingebouwde inktkussentje kunt u duizenden afdrukken maken voordat vervanging nodig is.

Stabiele resultaten: Dankzij de slimme plaatsing van de datum op de tekstplaat krijgt u altijd een stabiele en consistente afdruk. U kunt vertrouwen op een helder resultaat, zelfs bij herhaaldelijk gebruik.

Veelzijdigheid ten top: De Colop eXpert 3960 is geschikt voor diverse toepassingen, of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke boodschappen of andere belangrijke afdrukken. Met deze veelzijdige stempel bent u altijd klaar voor elke stempelklus.

Eenvoudige bediening: Dankzij het zelfinktende mechanisme is deze stempel uiterst gebruiksvriendelijk. U heeft geen apart stempelkussen nodig, wat het stempelen snel en gemakkelijk maakt. Met de Colop eXpert 3960 kunt u direct aan de slag en uw afdrukken naar een hoger niveau tillen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.