Colop 2100/3

Colop Classic 2100/3

Colop Classic 2100/3. Zelfinktende stempel met datum 3 mm hoog.

39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop Classic 2100/3 - Efficiënte Zelfinktende Datumstempel

Met de Colop Classic 2100/3 datumstempel kunt u moeiteloos en doeltreffend datums en andere belangrijke informatie afdrukken. Deze zelfinktende stempel is ontworpen voor herhaaldelijk gebruik en biedt een afdrukhoogte van 3 mm, waardoor uw stempelafdrukken altijd helder en goed leesbaar zijn. Dankzij het ingebouwde stempelkussen kunt u maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken maken voordat vervanging nodig is, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder onderbrekingen.

 

Voordelen:

  • Zelfinktende datumstempel voor eenvoudige en snelle bediening.
  • Duidelijke afdrukhoogte van 3 mm voor professionele en scherpe resultaten.
  • Stevig metalen montuur zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties.
  • Het ingebouwde stempelkussen gaat ca. 4.000 à 7.000 afdrukken mee, waardoor u minder vaak hoeft te vervangen.
  • Gemakkelijk zelf te vervangen stempelkussen voor een moeiteloos onderhoud.
  • Degelijke en betrouwbare kwaliteit, ideaal voor veelvuldig gebruik en geschikt voor diverse kantoorwerkzaamheden en administratieve taken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.