Lakstaaf Gutenberg kleur koper

Gutenberg lakstaaf Koper

Originele Gutenberg Wappenlack. Koper.

6,93 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Productinformatie Gutenberg Lakstaven

 

Lengte Gutenberg lakstaaf: 13 cm

Gewicht Gutenberg lakstaaf: 22 gram

Kleur: koper


Deze koperen kwaliteit lak is ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar zoals rood, goud, zilver en zwart. Wappenlack van Gutenberg wordt vooral gebruikt door hobbyisten maar zeker ook voor het “bezegelen” van diploma’s, menu’s, trouwkaarten e.d. Deze lakstaven zijn geschikt om druppels op het papier te laten vallen d.m.v. een vlammetje erbij te houden (kijk uit voor roetvorming), opstrijken, maar tevens om te gieten. In dat laatste geval kunt u enkele stukjes lak in een lepeltje vloeibaar maken boven een vlammetje en dan uitgieten op het papier of karton.

  • Meerdere kleuren beschikbaar
  • Hecht goed op verschillende materialen
  • Veelzijdige toepassingen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.