Luxe pennen incl. stempel

Stempelpennen zijn essentiële hulpmiddelen voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Ze combineren de functionaliteit van een pen met de mogelijkheid om direct afdrukken te maken, waardoor ze veelzijdige en handige instrumenten zijn.

 1. Heri Stamp Writer 3302

  Handig voor onderweg. Schrijven, stempelen en gebruikmaken van een soft-touch pen.

 2. Heri Stamp Writer 3300

  Stempelen, schrijven en gebruikmaken van de soft-touch op telefoons en tablets.

 3. 5 stuks Balpen navulling Heri stamp Writer 6200 series
  Heri Stamp Writer navulling 5 stuks 6200 series

  Balpen G2 navulling t.b.v. Heri stamp Writer 6200 series, blauwe inkt. 5 per set

  13,16
 4. 5 stuks navulling stampwriter 4374 & 4321
  Heri Stamp Writer navulling 5 stuks 4374 & 4321 series

   5 stuks balpen navulling stamp Writer 4374 & 4321

  8,53
 5. Heri Stamp Writer navulling 5 stuks 80300-80321 series

   5 stuks vulpen inktpatronen Heri Stamp Writer 80300 & 80321

  3,98
 6. Heri Stamp Writer 80321

  Vulpen in combinatie met een soft-touch pen en een stempel. Kortom; alles in één.

   

 7. Heri Stamp Writer 80300
  Heri Stamp Writer 80300

  Vulpen in combinatie met een soft-touch pen en een stempel. Kortom; alles in één.

   

 8. Heri Stamp Writer 6291

  Balpen en stempelen is mogelijk met deze Stempelpen van Heri. Eenvoudig om mee te nemen en vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden.

   

 9. Heri Stamp Writer 6261

  Balpen en stempelen is mogelijk met deze Stempelpen van Heri. Eenvoudig om mee te nemen en vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden.

 10. Heri Stamp Writer 6251

  Een stempelpen met aan de ene kant de mogelijkheid om een stempelafdruk te plaatsen met de door u bepaalde inhoud. Aan de andere kant een balpen. Compact formaat en handig voor onderweg.

   

 11. Heri Stamp Writer 6231

  Stempelpen met aan de ene kant een stempel en aan de andere zijde een balpen.

   

 12. Heri Stamp Writer 6221

  Met deze stempelpen is het mogelijk om gebruik te maken van een balpen of van de stempelzijde. Op de stempel zijde plaatsen wij het door u gemaakte ontwerp. 

 13. Heri USB Stamp & Touch - Stempelfabriek.nl
  Heri USB Stamp & Touch

  Heri USB Stamp & Touch. USB stick, stempel en Touch Pad tegelijkertijd

 14. Heri Stempelpen & Touch 4374 - Stempelfabriek.nl
  Heri Stempelpen & Touch 4374

  Stempel, schrijf of gebruik deze pen als Soft touch.

   

 15. Heri Travel Stamp & Touch 2303
  Heri Travel Stamp & Touch 2303

  Heri Travel Stamp & Touch 2303. Stempel voor onderweg.

 16. Heri Travel Stamp & Touch 2302 - Stempelfabriek.nl
  Heri Travel Stamp & Touch 2302

  Heri Travel Stamp & Touch 2302. Handige stempel altijd bij de hand.

 17. Heri Travel Stamp & Touch 2300 - Stempelfabriek.nl
  Heri Travel Stamp & Touch 2300

  Stempel voor onderweg Heri Travel Stamp & Touch 2300. Met touch pad.

Luxe pennen incl. stempel

Stempelpennen zijn essentiële hulpmiddelen voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Ze combineren de functionaliteit van een pen met de mogelijkheid om direct afdrukken te maken, waardoor ze veelzijdige en handige instrumenten zijn.

Heri stempelpennen. Stempelen en schrijven in één.

Heri is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige stempelpennen. Ze zijn al vele jaren actief in de industrie en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd. De stempelpennen van Heri zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Heri stempelpennen zijn beschikbaar in verschillende modellen en formaten om aan diverse behoeften te voldoen. Ze zijn voorzien van een stevige behuizing die comfortabel in de hand ligt en een soepele, consistente stempelafdruk garandeert. De inktpatronen van Heri zijn gemakkelijk vervangbaar, waardoor u langdurig gebruik kunt maken van uw stempelpen.

Met een Heri stempelpen kunt u diverse taken uitvoeren, zoals het stempelen van documenten, het markeren van papieren, het aangeven van belangrijke datums in uw agenda en nog veel meer. De veelzijdigheid van Heri stempelpennen maakt ze geschikt voor zowel zakelijk gebruik als voor persoonlijke organisatie.

 

Colop stempelpennen. Handig en origineel

Colop is een ander vooraanstaand merk op het gebied van stempelpennen. Ze staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en technologische vooruitgang. Colop stempelpennen bieden geavanceerde functies en zijn geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor meer gespecialiseerde taken.

Deze stempelpennen bieden een combinatie van een pen en een stempel, waardoor u met één instrument kunt schrijven en stempelen. De Colop stempelpen heeft een ergonomisch ontwerp en een intrekbaar mechanisme om de stempelplaat te beschermen wanneer deze niet in gebruik is.

Colop stempelpennen zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Ze hebben vervangbare inktpatronen en kunnen indien nodig eenvoudig worden bijgevuld. Met Colop stempelpennen kunt u snel en efficiënt stempelen, waardoor ze ideaal zijn voor drukke kantoren en mensen die regelmatig documenten moeten markeren.

 

Relatiegeschenk stempelpennen

Stempelpennen, zoals die van Heri en Colop, zijn ook uitstekende keuzes als relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar ook persoonlijk en attent. Door een stempelpen als relatiegeschenk te geven, toont u uw waardering voor de ontvanger en biedt u hen een handig instrument voor hun dagelijkse taken.

Stempelpennen kunnen worden gepersonaliseerd met logo's, bedrijfsnamen of individuele namen, waardoor ze een gepersonaliseerd tintje krijgen en een blijvende indruk achterlaten. Ze zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke en nuttige geschenken voor klanten, partners of medewerkers.

Bovendien kunnen stempelpennen worden gebruikt als promotionele artikelen. Bedrijven kunnen hun merklogo of slogan op de stempelpennen laten afdrukken en deze uitdelen op beurzen, evenementen of als onderdeel van marketingcampagnes. Dit zorgt voor merkzichtbaarheid en vergroot de naamsbekendheid van het bedrijf.

Kortom, stempelpennen zijn veelzijdige en praktische instrumenten die zowel zakelijk als persoonlijk van grote waarde zijn. Merken zoals Heri en Colop bieden hoogwaardige stempelpennen die duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak garanderen. Of u nu op zoek bent naar een stempelpen voor uw eigen organisatie, als relatiegeschenk of als promotioneel artikel, stempelpennen zijn een uitstekende keuze die aan al uw behoeften voldoet.

Ontdek de stempelpennen van Heri en Colop op onze website en ervaar de functionaliteit en kwaliteit zelf. Wij bieden een breed assortiment stempelpennen aan die aan uw specifieke vereisten voldoen. Neem vandaag nog een kijkje en maak een weloverwogen keuze bij het selecteren van uw ideale stempelpen.