Trodat Printy 4822

Trodat Printy 4822

Trodat Printy 4822. Stempel met standaard doordraaibare woorden.

19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De Trodat Printy 4822 is een handige stempel

De Trodat Printy 4822, is een veelzijdige zelf-inktende stempel. Met een transparant vlak onderaan de stempel heeft u volledig overzicht over waar de afdruk zal verschijnen. Het wisselen van het inktkussentje is bovendien een schone aangelegenheid, zonder dat er inkt op uw handen hoeft te komen.

 

Printy 4822 in de schijnwerpers

Slim Doordraaibaar Ontwerp: Een kenmerkend draaimechanisme maakt de Printy 4822 uitermate handig. Hiermee kunt u soepel schakelen tussen diverse aanduidingen zoals REMBOURS, PRIOR, SPOED, AANGETEKEND, DUPLICAAT, BRIEF, PER EXPRES, LUCHTPOST, VERZ. Per FAX, ONTV. Per FAX, en DRINGEND.

Trefzeker Afdrukken Gegarandeerd: Het doorzichtige vlak onderaan de stempel biedt niet alleen een helder zicht op uw document, maar verzekert ook dat de afdruk exact op de gewenste plek komt.

Ecologische Waterbasis Inkt: Printy 4822 maakt gebruik van een kwalitatieve inkt op waterbasis. Niet alleen milieuvriendelijk, maar deze inkt voldoet ook aan de archiveringsstandaarden van DIN ISO 11798. Geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten.

Razendsnelle Levering: Met een snelle levertijd van slechts 1 werkdag is deze stempel snel operationeel in uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Keuze in inktkleuren voor Trodat 4822

Wanneer het op inktkleuren aankomt, biedt Trodat 4822 keuzes in overvloed - zwart, blauw, rood, of groen. Elke kleur heeft de kwaliteit om heldere, scherpe afdrukken te waarborgen. De inkt op waterbasis is niet alleen veelzijdig maar is ook geschikt voor diverse papiersoorten.

 

Duurzaamheid en ecobewustzijn

Trodat streeft niet alleen naar functionaliteit maar ook naar duurzaamheid. Alle Trodat bestsellers, waaronder de Trodat 4822, zijn CO2-neutraal. Dit betekent dat zowel de productie als het gebruik van deze stempel geen negatieve impact heeft op het milieu. Door te kiezen voor Trodat draagt u actief bij aan een groenere oplossing voor uw stempelbehoeften.

 

Trodat 4822 maakt mooie en duidelijke afdrukken

Of u nu documenten van diverse aanduidingen wilt voorzien of post moet markeren, de Trodat Printy 4822 biedt flexibiliteit en betrouwbaarheid voor professioneel gebruik. Haar stevige constructie en gebruik van hoogwaardige materialen garanderen duurzame en consistente prestaties.

Met de Trodat 4822 kiest u niet alleen voor een handig kantoorinstrument maar ook voor een stempel die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van precisie, duurzaamheid en ecovriendelijkheid.

 

 

Wilt u een geheel ander woord op uw stempel? kies dan voor de Trodat Printy 4912 en ontwerp uw stempel zelf online

Wilt u afdrukken op gladde papiersoorten? Kies dan voor de:

Handstempel 50x20 en het StazOn stempelkussen 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.