Trodat Professional 5466/PL

Trodat Professional 5466/PL

Dubbele datum stempel met eromheen een tekstplaat.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

121,92 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Professional 5466/PL, een efficiënte dubbele datumstempel

De Trodat Professional 5466/PL is een geavanceerde stempel die speciaal is ontworpen voor nauwkeurige datummetering in diverse administratieve omgevingen. Met een scala aan handige functies biedt deze stempel gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor verschillende taken.

 

Voordelen van de Trodat 5466/PL

  1. Dubbele datumstempel: De Trodat 5466/PL is voorzien van twee dubbele datums naast elkaar, waardoor gebruikers eenvoudig twee datums tegelijk kunnen markeren, wat ideaal is voor diverse administratieve doeleinden.
  2. Afdrukhoogte van 4 mm: Met een afdrukhoogte van 4 mm levert de Trodat 5466/PL) scherpe en goed leesbare stempels, waardoor documenten er professioneel en georganiseerd uitzien.
  3. Gebruiksgemak: Deze stempel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor zowel beginners als ervaren gebruikers moeiteloos nauwkeurige afdrukken kunnen maken.
  4. Langdurige inktkussentjes: Het inktkussentje van de Trodat Professional 5466/PL gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is, waardoor langdurig gebruik zonder onderbrekingen mogelijk is.
  5. Topkwaliteit: De Trodat 5466/PL staat bekend om zijn hoogwaardige constructie en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.
  6. Verwisselbare stempelkussen: Het stempelkussen van de Trodat Professional 5466/PL kan eenvoudig worden vervangen, waardoor gebruikers tijd en kosten besparen.
  7. Flexibele datuminstelling: Met de mogelijkheid om de datums onafhankelijk van elkaar in te stellen, biedt de Trodat Professional 5466/PL gebruikers flexibiliteit bij het markeren van verschillende combinaties van datums.

 

Met inktkussentjes verkrijgbaar in diverse kleuren - zwart, blauw, rood en groen - biedt de Trodat Professional 5466/PL een scala aan opties om aan individuele voorkeuren te voldoen. Of het nu gaat om coderen, markeren of organiseren, deze stempel kan worden aangepast aan diverse toepassingen.

 

Met een tekstplaat van maximaal 56x33mm biedt de Trodat Professional 5466/PL voldoende ruimte om naast de datums ook andere relevante informatie te stempelen. Deze aanpasbaarheid maakt de stempel veelzijdig en geschikt voor diverse administratieve doeleinden.

 

Al met al is de Trodat Professional 5466/PL een betrouwbare en veelzijdige stempel die uitblinkt in gebruiksgemak, duurzaamheid en functionaliteit. Met zijn hoogwaardige constructie, eenvoudig vervangbare inktkussentjes en flexibele datuminstellingen, is deze stempel een waardevolle aanwinst voor elke kantooromgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.