Houten handstempel "Woodies" | Octopus

Leuk octopus als afdruk van deze stempel. Must-have voor kids.

12,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Woodies houten handstempeltjes zijn handig in gebruik mede dankzij hun compacte formaat. De reeksen die Woodies op de markt heeft gezet zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Zo bieden wij stempels aan voor bedankjes, kinderen, trouwerijen en ga maar door. 

Een opvallend ontwerp binnen de collectie is de 'Octopus' stempel. Dit speelse ontwerp voegt een maritiem thema toe aan je creatieve projecten, perfect voor bijvoorbeeld themafeestjes, kinderknutselwerk of decoratieve toepassingen in huis. 

Bekijk zeker de woodies categorieën eens hier op onze website.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.