Lakstaaf Gutenberg kleur zilver

Gutenberg lakstaaf zilver

Originele Gutenberg Wappenlack. Zilver.

6,93 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Productinformatie Gutenberg Lakstaven

 

Lengte Gutenberg lakstaaf: 13 cm

Gewicht Gutenberg lakstaaf: 22 gram

Kleur: zilver


Deze zilveren kwaliteit lak is ook in andere kleuren te bestellen. Wappenlack van Gutenberg wordt vooral gebruikt voor de creatieve hobby maar ook voor het “bezegelen” van oorkondes, menu’s, huwelijk- en trouwkaarten e.d. Deze Wappenlack lakstaven zijn geschikt om op papier mee te druppelen d.m.v. een vlammetje erbij te houden (pas op voor roetvorming), en om te gieten. In dat laatste geval kunt u enkele brokjes lak van de staaf afbreken in een lepel verwarmen boven een aansteker of en dan als de lak vloeibaar is uitgieten op het werk.

  • Meerdere kleuren beschikbaar
  • Hecht goed op verschillende materialen
  • Veelzijdige toepassingen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.