Lakstaaf Gutenberg rood vermiljoen

Gutenberg lakstaaf rood

Originele Gutenberg Bank-lak. Kleur donker rood.

6,93 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Productinformatie Gutenberg Lakstaven

 

Lengte Gutenberg lakstaaf: 20 cm

Gewicht Gutenberg lakstaaf: 56 gram

Kleur: rood / vermiljoen


Deze rode (vermiljoen) kwaliteits-lak is tevens in diverse andere kleuren verkrijgbaar. Wappenlack wordt vooral gebruikt voor hobby doeleinden maar ook voor het “bezegelen” van diploma’s, menu’s, huwelijkskaarten e.d. Deze lakstaven zijn geschikt om mee te druppelen d.m.v. een vlammetje erbij te houden (pas op voor roetvorming), opstrijken of om te gieten. In dat laatste geval kunt u enkele brokjes lak in een lepel verwarmen boven een vlammetje en dan uitgieten op het werk.

  • Meerdere kleuren beschikbaar
  • Hecht goed op verschillende materialen
  • Veelzijdige toepassingen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.