Lakstaaf merk Gutenberg kleur goud

Gutenberg lakstaaf goud

Originele Gutenberg Wappenlack. Goud.

6,93 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Productinformatie Gutenberg Lakstaven

 

Lengte Gutenberg lakstaaf: 13 cm

Gewicht Gutenberg lakstaaf: 22 gram

Kleur: goud


Deze Wappenlack, kleur goud, wordt o.a. gebruikt voor hobby doeleinden. Bedrijven en instellingen gebruiken deze lak ook voor het “bezegelen” van diploma’s, menu’s, huwelijkskaarten e.d. De lakstaven zijn geschikt om mee te druppelen d.m.v. een vlammetje eronder te houden (voorkom roetvorming) en om te gieten. In dat laatste geval kan je wat brokjes lak in een lepel verwarmen boven een vlammetje en dan op het werk gieten waarin dan de lakstempel gedrukt kan worden.

  • Meerdere kleuren beschikbaar
  • Hecht goed op verschillende materialen
  • Veelzijdige toepassingen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.