Colop Stamp Mouse lanyard/koord

Colop Stamp Mouse lanyard/koord

Verbeter uw werksnelheid met het Colop Stamp Mouse lanyard/koord. Houd uw stempel binnen handbereik voor vlotte en directe stempeltoepassingen

4,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontketen de Kracht van Je Stempel met de Colop Stamp Mouse Lanyard!

Duik in een wereld waar stempelen niet alleen een handeling is, maar een ervaring. Met de Colop Stamp Mouse Lanyard wordt stempelen een moeiteloze dans, een symfonie van organisatie en stijl die je niet wilt missen!

Belangrijkste kenmerken:

Ongeëvenaarde Handigheid: Nooit meer zoekende naar je stempel! Onze lanyard plaatst de kracht van stempelen in jouw handpalm, klaar om de wereld te veroveren.

Stijlvol en Uniek: Geef je stempel een podium! De Colop Stamp Mouse Lanyard is niet alleen een accessoire; het is een statement. Voeg flair toe aan je stempelwerk en laat zien dat jij stempelen serieus neemt.

Beveilig Je Stempel Vergeet het idee je stempel te verliezen. Onze lanyard houdt hem veilig en stevig op zijn plaats, klaar voor de volgende stempelmissie.

Personaliseer met Jouw Identiteit: Maak het persoonlijk! Voeg je bedrijfslogo toe aan de lanyard en laat je merk stralen, waar je stempel ook gaat.

Waarom Wachten? Doe Nu Je Stempel op de Toekomst!

Wacht niet tot morgen om de Colop Stamp Mouse Lanyard aan je stempelarsenaal toe te voegen. Ontketen de kracht van efficiëntie en stijl vandaag nog!

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.