Colop Expert Line 3960 LD

Colop eXpert 3960 LD

Colop eXpert 3960 LD. Afdrukformaat van maximaal 106x55mm

Afdrukformaat: 106 x 55mm

188,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop eXpert 3960 LD. Afdrukformaat van maximaal 106x55mm

Ontdek de Colop eXpert 3960 LD, een veelzijdige stempel met ingebouwd inktkussentje, bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels. Met dit zelfinktende stempelapparaat kunt u gemakkelijk uw eigen aangepaste afdruk creëren en ontwerpen via onze handige online tool. De stempel biedt ruimte voor maximaal 12 regels tekst, die u flexibel kunt verdelen tussen boven en onder de datum. Daarnaast is de Colop eXpert 3960 LD uniek omdat de datum links van het midden wordt geplaatst, wat een professionele uitstraling geeft aan uw stempelafdrukken.

De Colop eXpert 3960 LD is een duurzame stempel die u voorziet van hoogwaardige afdrukken, zonder dat u vaak het inktkussentje hoeft bij te vullen. Met een geschatte levensduur van 4.000 tot 7.000 afdrukken, kunt u efficiënt en moeiteloos blijven stempelen zonder kwaliteitsverlies.

Dankzij het royale afdrukformaat van maximaal 106x55mm biedt de stempel voldoende ruimte om uw bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie op te nemen. Hiermee is de Colop eXpert 3960 LD perfect geschikt voor verschillende zakelijke en persoonlijke doeleinden.

De Colop eXpert 3960 LD is ontworpen om aan uw specifieke stempelbehoeften te voldoen. Met onze eenvoudige online tool kunt u de tekst, het lettertype en de datum naar eigen voorkeur aanpassen voordat u de bestelling plaatst. Met dit veelzijdige stempelapparaat kunt u moeiteloos en op een professionele manier een blijvende indruk achterlaten op uw documenten en materialen.

Met de Colop eXpert 3960 LD haalt u een krachtige en efficiënte stempel in huis, geschikt voor diverse toepassingen en klaar om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Maak vandaag nog gebruik van onze online creator en bestel uw Colop eXpert 3960 LD datum/tekst stempel voor een professionele stempelervaring.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.