Zelfinktende stempel Colop EOS

EOS 115

EOS 115. Stempel geschikt voor max. 12 regels en ca 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 80 x 60mm

117,67 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Creëer Unieke Afdrukken met de Colop EOS 115 Zelfinktende Stempel!

Productinfo tekst: 

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Colop EOS 115 stempel - een innovatieve zelfinktende stempel die u in staat stelt om uw afdrukken te personaliseren. Deze stempel maakt gebruik van een speciale foamlaag met hoogwaardige inkt, wat resulteert in scherpe en duurzame afdrukken. Met een indrukwekkende levensduur van wel 20.000 afdrukken, biedt de EOS 115 stempel een betrouwbare oplossing voor al uw stempelbehoeften, ideaal voor gebruik in kantooromgevingen.

 

Belangrijke kenmerken:

 • Afdrukformaat: 80x60mm
 • Type stempel: Zelfinktend
 • Lange levensduur: tot 20.000 afdrukken
 • Eenvoudig bij te vullen met speciale EOS inkt
 • Beschikbaar in 4 verschillende kleuren: zwart, blauw, rood en groen
 • Geschikt voor afdrukken op papier en glad MC papier
 • Snelle levertijd: 1 à 2 dagen
 • Inclusief afdekkapje ter bescherming en om stof tegen te gaan

 

Gebruiksinstructies en tips:

 • Gebruik uitsluitend de speciale EOS inkt om de stempel in te inkten voor optimale prestaties. Deze inkt is verkrijgbaar in diverse kleuren en speciaal ontworpen voor gebruik op papier.
 • In tegenstelling tot de meeste zelfinktende stempels, is de EOS inkt ook geschikt voor glad MC papier, waardoor u meer veelzijdigheid heeft in uw stempeltoepassingen.
 • Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw afdrukken door uw eigen handtekening, tekst, logo of afbeelding te uploaden naar onze creator. Op deze manier creëert u een unieke stempel die perfect aansluit bij uw individuele wensen.

 

Verbeter uw kantoorwerk met de Colop EOS 115 stempel. Met zijn lange levensduur, scherpe afdrukken en mogelijkheid tot personalisatie, is deze stempel onmisbaar voor al uw professionele toepassingen. Bestel vandaag nog en geef elke afdruk een persoonlijke touch!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.