Colop Printer 40 Microban Apotheker

Colop Printer 40 Microban Apotheker

34,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

 

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer 60 Microban, een stempel die met name geliefd is onder apothekers. Naast de gebruikelijke afdrukken, biedt deze stempel de unieke mogelijkheid om letters in de vakjes te plaatsen bij het ontwerpen van de stempelafdruk. Met zijn innovatieve functies en geïntegreerde antibacteriële werking zorgt deze stempel niet alleen voor nauwkeurige en gepersonaliseerde stempelresultaten, maar ook voor een hygiënische stempelervaring.

Of je nu geneesmiddelen verpakt, recepten verwerkt of administratieve taken uitvoert, de Colop Printer 60 Microban is een betrouwbare partner die voldoet aan de strenge hygiënenormen in de gezondheidszorg. Dankzij de Microban-technologie worden bacteriën op het montuur binnen 24 uur gedood, waardoor een optimale hygiëne wordt gewaarborgd.

Verhoog je productiviteit en professionaliteit met deze stempel die perfect is afgestemd op de behoeften van apothekers en andere professionals. De Colop Printer 60 Microban biedt jou de mogelijkheid om gepersonaliseerde afdrukken te maken en tegelijkertijd een schone en veilige werkomgeving te behouden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.